Бійці ЗСУ знищили позицію бойовиків та ліквідували терориста: Волонтер показав вражаюче відео

У відповідь на постійні обстріли бійці 54-ї механізованої бригади знищили позицію російських окупантів у Луганській області та ліквідували одного терориста. Відео опублікував на своїй сторінці в соцмережі волонтер Юрій Мисягін, повідомляють Патріоти України.

Він наголосив, що з цієї позиції терористів регулярно відбувалися провокації та обстріли, тому військовим надійшов наказ, який можна розшифрувати так: "Заткніть їх, по можливості надовго".

Бойова-розвідувальна група К-2 підняла дрон, а бійці в режимі онлайн коректували вогонь. На відео видно, що українські військові провели точну роботу та влучили "просто в яблучко". Терористи відразу почали втікати, щоправда, один не встиг.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...