"Білборди проти Інстаграму. Молебень проти серіалу": Вакарчук закликав українців вимагати у Зеленського та Порошенка конкретних відповідей (відео)

За словами співака, всі говорять про вибори, але насправді всі говорять про те, будуть дебати чи не будуть, де вони відбудуться, хто які аналізи при цьому має здавати.

Святослав Вакарчук. Фото: соцмережі.

Лідер групи Океан Ельзи Святослав Вакарчук закликав українців вимагати у кандидатів у президенти конкретних відповідей на запитання. Про це він сказав у своєму зверненні, передають Патріоти України.

“Дорогі виборці, не дайте підмінити зміст – формою. Вимагайте в кандидатів в президенти конкретні відповіді на запитання, якою вони бачать Україну через 5 років? І якими є конкретні шляхи реалізації цього бачення”, - сказав Вакарчук.

За словами співака, всі говорять про вибори, але насправді всі говорять про те, будуть дебати чи не будуть, де вони відбудуться, хто які аналізи при цьому має здавати. "Йде постійне змагання кольорів і слоганів. Пафос проти гумору. Білборди проти Інстаграму. Молебень проти серіалу", - каже лідер ОЕ. “Хіба це ті речі, які справді дозволять нам зробити усвідомлений вибір?”, - сказав Вакарчук.

Вакарчук зазначив, що хотів би від кандидатів у президенти почути відповіді на наступні запитання:

Як той чи інший кандидат в президенти збирається впроваджувати в Україні верховенство права.

Яка програма реформування судової системи?

Як вони збираються повертати додому наших військовополонених та політичних в’язнів, які перебувають зараз в російських тюрмах?

Яким чином вони збираються повертати окуповані Крим, Донбас?

Як їх повноваження та політичний капітал вони використають для того, щоб замінити корупцію рівними правилами для всіх?

Яким вони бачать майбутнє української армії і які конкретні шляхи для впровадження такого бачення?

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...