Біля "дачі Путіна" в Криму засвітилися російські військові кораблі

Уздовж берегової лінії селища Олива на Південному березі анексованого Росією Криму розмістилися російські військові кораблі і катери берегової охорони, повідомляють Патріоти України.

Біля траси Севастополь-Ялта, поруч із населеним пунктом, спостерігаються патрулі Росгвардіі на джипах. Військові кораблі курсують за кілька кілометрів від берега, а патрульні катери охороняють периметр навколо великої ділянки узбережжя, обгородженого парканом заввишки 3-4 метри, пише видання і додає, що місцеві жителі називають територію "дачею Путіна".

Час від часу патрульні катери плавають уздовж громадських пляжів Оливи, додає журналіст. За словами жителів Оливи, таке відбувається кожного літа, в період, коли на дачі чекають президента Росії Володимира Путіна або когось із членів його сім'ї. Також місцеві кажуть, що в цей час люди у військовій формі з автоматами перекривають гірські стежки поблизу населеного пункту, над трасою Севастополь-Ялта.

Як повідомляє видання, на даний момент немає підтвердження цієї інформації від відповідних відомств Росії і анексованого Криму. Ситуація вже викликала і реакцію мереж. На сторінці в Twitter блогер під ім'ям "КРЫМский бандеровец" прокоментував її і написав, що, ймовірно, хтось із наближених до "царя" завітав.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...