Біля Львова зіткнулися фура та автобус, багато людей постраждали (фото)

Сьогодні, 17 січня, на окружній дорозі Львова, в селі Гамаліївка, сталася масштабна аварія за участі автобуса та вантажіки. Внаслідок ДТП постраждало щонайменше 20 людей. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передають Патріоти України.

"Зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус, в якому перебували близько 40 пасажирів. Уже відомо про понад 20 постраждалих", - повідомив він.

Судячи з фото ДТП, після зіткнення маршрутка перевернулася на бік. За словами депутата Львівської міської ради Ігора Зінкевича, із вантажівкою зіткнувся приміський автобус №222 сполученням Львів – Якимів.

фото / Патрульна поліція Львівської області / ©
Двох пацієнтів у важкому стані госпіталізували в лікарню Святого Пантелеймона. Туди ж доправили пацієнта з ампутацією ока. Загалом до лікарні швидкої медичної допомоги потрапили 11 пацієнтів. Ще вісьмох потерпілих доправили до медичного центру Святого Луки, одного - в клініку Святого Миколая, ще одному постраждалому медики надали допомогу на місці. До роботи на місці ДТП було задіяно 12 карет швидкої допомоги.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...