Біля села Нове Пекельне: На трасі між Дніпром і Харковом спалахнув автобус (відео)

Надвечір 14 березня на трасі М-29 спалахнув мікроавтобус. Інцидент трапився неподалік від села Нове Пекельне, що на межі Харківщини та Дніпропетровщини, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "Інформатор" з посиланням на власні джерела, внаслідок займання ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, усі пасажири мікроавтобусу встигли вискочити з палаючого автомобіля. Ба більше, вони навіть забрали свої речі із салону.

Крім того, за словами очевидців, поруч з авто валялися вогнегасники. Ймовірно, що загоряння намагалися загасити самостійно, але полум'я виявилося занадто сильним.

Джерело: Інформатор

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...