Білка пробралася в будинок та потягла величезний стейк, і це найбільш ненажерливий гризун (відео)

Користувач сайту Reddit з ніком ambreezy поділився кумедним роликом, над яким регоче весь інтернет. Покажіть це відео своїм знайомим і вони теж плакатимуть від сміху, передають Патріоти України.

На кадрах голодна білка пробралася в будинок і потягла смажений стейк. Шматок м'яса був настільки величезним, що пухнаста не змогла його далеко понести. Вона спустилася з балкона на сусідній дах, обхопила громадину крихітними лапками і почала жувати. Реддітору пощастило зняти цей смішний момент на камеру, і тепер ролик збирає тисячі переглядів та жартів.

Користувачі сміються над ненажерливої білкою та діляться своїми історіями. Один з коментаторів написав, що недавно став свідком схожої картини, тільки гризун поїдав не м'ясо, а великий солодкий пончик з глазур'ю. Інші пишуть, що бачили білок зі шматком піци в зубах і цілим пакетом рогаликів з повидлом.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...