Білорусь, драма дня: Команда екскиянина Мілевського втратила кубок країни, через скандальне рішення рефері у доданий час (відео)

Динамо Брест — БАТЭ

У неділю, 24 травня, на мінському Олімпійському стадіоні відбувся фінальний матч розіграшу Кубка Білорусі з футболу, в якому зійшлися триразові володарі трофею БАТЕ з Борисова і Брестське «Динамо» з українцями Артемом Мілевським і Олександром Нойок в стартовому складі (Євген Хачеріді провів гру в запасі), зазначають Патріоти України.
Нагадаємо, що на цьому тижні, 20 травня, суперники протистояли один друг в поєдинку чемпіонату країни, і динамівці капітулювали на своєму полі - 1: 3 (гол у «Динамо» забив Мілевський).
Цього разу двом найкращим командам Білорусі минулого сезону для визначення переможця основного часу не вистачило - 0: 0. Здавалося, завершиться «всуху» і додатковий час, але на 121-й (!) хвилині (за лічені секунди до закінчення овертайму!) Захисник БАТЕ Волков таки приніс своїй команді перемогу - 1: 0.

До речі, в кінці основного часу арбітр не наважився призначити пенальті у ворота БАТЕ за явний фол у штрафному майданчику проти Артема Мілевського. Якщо рефері "мав яйця", екс-футболіст київського «Динамо» і збірної України Артем Мілевський, який отримав на 105-й хвилині травму, з великою часткою ймовірності завоював би шостий трофей у футболці брестського «Динамо» і 16-й у своїй кар'єрі.

Відзначимо, що в попередні роки «Динамо» і БАТЕ двічі билися в вирішальних кубкових протистояннях, і раніше обидва рази удача усміхалася команді з Бреста (в 2007 році - 0: 0 і по пенальті - 4:3, а в 2018-м - 3:2). І ось, нарешті, колектив з Борисова взяв реванш, четвертий раз завоював Кубок Білорусі.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...