Більш скрепна "практика", ніж квадробери: Серед росіян набирає популярності "гроботерапія"

У Росії з'явився новий тренд – «гроботерапія». Таку психологічну практику проводять для тих, хто втратив смак до життя. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Видання пише, що жива людина лягає у труну, а потім з нею прощаються родичі. «Це потрібно для тих людей, які перебувають у глибокій депресії, у яких є все, окрім почуття щастя. Під час терапії людина розуміє, що виходу немає тільки з труни, з усім іншим у житті можна впоратися», – розповіла власниця ритуального агентства.

Вартість такої послуги різна. Наприклад, у Самарі мінімальна ціна терапії – 35 тис. рублів (10 тис. грн, – ред.). А от в Іжевську лягти в труну пропонують за 150 тис. (45 тис. грн, – ред.).

Водночас захоплення розкритикувати члени громадського руху «Росія православна»: «У першу чергу це стосується так званої «гроботерапії» та інших окультних практик, пропагованих як спосіб вирішення психологічних проблем. Ці модні захоплення не мають нічого спільного з справжньою терапією та ставлять під сумнів психічне здоров'я молодого покоління. Спеціалісти мають зайнятися перевіркою подібних трендів, щоб запобігти їх широкому поширенню та мінімізувати шкоду. Так само викликає занепокоєння зростаючий інтерес до квадроберів».

"Тож тепер не бусиками єдиними": У Києві згорів ресторан російського добровольця, ветерана АТО (фото)

неділя, 20 жовтень 2024, 21:23

У п'ятницю, 18 жовтня, у Києві сталася пожежа в ресторані "Пян-Се Rest", власником якого є російський доброволець, ветеран АТО Ілля Богданов. Власник каже про підпал. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Богданов...

"Я не хочу вбивати людей і не хочу помирати": The Times написала, як і чому українські ухилянти ховаються від фронту

неділя, 20 жовтень 2024, 21:12

Українські чоловіки місяцями не виходять з дому, ховаючись від мобілізації. Тим часом військові попереджають про критичну нестачу людей. Про це у репортажному матеріалі пише The Times, передають Патріоти України. Видання наводить типову картину, яку мо...