Більше лікувався, ніж грав: "Реал" здихався зіркового футболіста, якого купив за 100 мільйонів євро

Мадридський "Реал" вирішив достроково припинити співпрацю з півзахисником Еденом Азаром. Про це повідомляється на офіційному сайті "вершкових", передають Патріоти України.

32-річний бельгієць залишить команду за підсумками цього сезону, хоча його контракт був розрахований до літа 2024 року.

Азар перебрався до "Реала" влітку 2019 року з лондонського "Челсі". Мадридський клуб заплатив за футболіста близько 100 мільйонів євро.

Однак проявити себе в Іспанії хавбеку завадили постійні травми. За чотири роки в "Реалі" бельгієць зіграв лише 76 матчів, забивши сім голів і зробивши 12 результативних передач.

У складі "Королівського клубу" він виграв вісім трофеїв: Лігу чемпіонів, два титули Ла Ліги, Суперкубок УЄФА, Клубний чемпіонат світу, Кубок та два Суперкубки Іспанії.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...