Більше "літати" не будуть: В Україні на частину авто примусово хочуть встановити обмежувачі швидкості

Міністерство інфраструктури України підготувало законопроект, який передбачає повернення техогляду в кінці 2020 року і встановлення обмежувачів швидкості на окремі категорії транспортних засобів. Про це пишуть "Факти", передають Патріоти України.

Пристроями для обмеження швидкості планують оснащувати транспортні засоби, які використовуються для перевезення пасажирів з кількістю місць для сидіння більш як дев'ять (включаючи місце водія) або перевезення вантажів максимально допустимою масою понад 3,5 тонни.

Дані вимоги повинні вступити в силу через рік після прийняття законопроекту для транспорту, який здійснює міжнародні перевезення, через два роки - для внутрішніх перевезень.

Відзначається, що контролювати роботу водіїв збираються за допомогою тахографів, які записують і зберігають інформацію про рух вантажівок і автобусів, а також режими праці та відпочинку водіїв.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...