"Більше не можемо посміхатися з екрану": У Білорусі звільнилися двоє відомих телеведучих

Телеведуча Тетяна Бородкіна закликала людей не боятися і боротися за майбутнє своїх дітей.

На тлі протестів, які почалися в Білорусі, звільнився з телеканалу "Білорусь 1" голова інформаційного агентства Белтелерадіокомпанії Сергій Казловіч. Про це він повідомив в Instagram, передають Патріоти України.

"Останній ефір. Це була дитяча мрія, якій я присвятив 10 років. Починаючи з монтажу відео на ОНТ і закінчуючи прямими трансляціями на "Білорусь-1". Робота в кадрі для мене завжди буде кайфом. Але в студії ОНТ вчора сидів останній раз", – написав він.

За словами телеведучого, рішення він прийняв самостійно. Також про звільнення заявила і телеведуча СТВ Тетяна Бородкіна. "На жаль! Я і мої діти більше не зможемо посміхатися з екрану телевізора. Вітаємо країну з "Вибором"! Не знаю, прочитаєте ви мій пост, тому що інтернет забитий", – написала вона.

Телеведуча закликала людей не боятися. "Але зрозумійте, що навіть зараз, коли "вибір" зроблено – я не боюся! Друзі! Люди! І ви не бійтеся! Не позбавляйте наших дітей майбутнього!" – написала Бородкіна.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...