"Більше не можемо посміхатися з екрану": У Білорусі звільнилися двоє відомих телеведучих

Телеведуча Тетяна Бородкіна закликала людей не боятися і боротися за майбутнє своїх дітей.

На тлі протестів, які почалися в Білорусі, звільнився з телеканалу "Білорусь 1" голова інформаційного агентства Белтелерадіокомпанії Сергій Казловіч. Про це він повідомив в Instagram, передають Патріоти України.

"Останній ефір. Це була дитяча мрія, якій я присвятив 10 років. Починаючи з монтажу відео на ОНТ і закінчуючи прямими трансляціями на "Білорусь-1". Робота в кадрі для мене завжди буде кайфом. Але в студії ОНТ вчора сидів останній раз", – написав він.

За словами телеведучого, рішення він прийняв самостійно. Також про звільнення заявила і телеведуча СТВ Тетяна Бородкіна. "На жаль! Я і мої діти більше не зможемо посміхатися з екрану телевізора. Вітаємо країну з "Вибором"! Не знаю, прочитаєте ви мій пост, тому що інтернет забитий", – написала вона.

Телеведуча закликала людей не боятися. "Але зрозумійте, що навіть зараз, коли "вибір" зроблено – я не боюся! Друзі! Люди! І ви не бійтеся! Не позбавляйте наших дітей майбутнього!" – написала Бородкіна.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...