"Більше не можу мовчати": Молода канадська актриса звинуватила Жерара Депардьє у зґвалтуванні

Шарлотта Арну. Фото: Твіттер.25-річна канадська актриса Шарлотта Арну написала у своєму Твіттері, що вона є «жертвою Депардьє», проти якого на початку цього року було відновлено розслідування за звинуваченням у згвалтуванні, і що вона «більше не може мовчати», передають Патріоти України.

«Я жертва Депардьє. Я більше не можу мовчати. Пройшов уже рік відтоді, як йому висунули звинувачення. Він досі працює, в той час, як я виживаю. Життя проходить повз мене вже три роки. Жити в мовчанні — це все одно, що поховати себе живцем», — написала вона.

Актриса повідомила, що написала заяву до жандармерії відразу після згвалтування у 2018 році, але провадження по справі припинили через відсутність доказів. Після її скарги розслідування відновили. Раніше у ЗМІ не розкривалося її ім'я, проте було відомо, що її батько дружив із Депардьє, а сам знаменитий французький актор допомагав їй будувати кар'єру у кіно.

За словами Арну, Депардьє запросив її, на той момент 22-річну, додому, щоб дати професійні поради, але натомість зґвалтував. Звинувачення у зґвалтуванні актор заперечує, проте підтверджує знайомство з акторкою.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...