Більше не приховує: Василіса Фролова вперше показала батька своєї дитини - як виглядає обранець 43-річної ведучої

Через два місяці після пологів Василіса Фролова вперше з'явилася на публіці. 43-річна ведуча відвідала церемонію премії Yuna-2021, і була там не одна, а в супроводі батька своєї дитини. До цього моменту знаменитість не афішувала особистість обранця, передають Патріоти України.

Сфотографувати пару на червоній доріжці вдалося редакції Viva.ua. Коханим телеведучої виявився український продюсер Дмитро Котеленець, і судячи з усього, новоспечені батьки більше не приховують своїх стосунків.

Для виходу в світ Василіса вибрала картатий костюм, що складається з довгої спідниці та жакета з об'ємними плечима. Обранець Фролової був одягнений у класичний костюм чорного кольору та білу сорочку.

Про свою першу вагітності Василіса повідомила в листопаді минулого року. Ведуча зізналася, що вже перестала вірити в те, що зможе відчути радість материнства, але 2020-й, незважаючи на всі неприємності, подарував їй відчуття щастя. 7 березня 2021 року Фролова народила сина, якого назвала Родіоном.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...