Більше не "солодка парочка": Сергій Лещенко розлучився з DJ NASTIA, яка виступала в Росії

Екснардеп України Сергій Лещенко розлучився зі своєю дружиною DJ NASTIA, з якою перебував у шлюбі п'ять років. Про це розповіла сама Анастасія на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Вона додала, що після розлучення з Лещенком зустріла чоловіка, з яким зараз перебуває в романтичних стосунках. Швидше за все, пара зустрічається мінімум рік, адже в липні 2021 вона вже публікувала фото з новим чоловіком. "Для тих, хто досі не усвідомив: так, ми разом і так, я двічі розлучена", – написала Настя.

Варто зазначити, що DJ NASTIA до повномасштабного російського вторгнення виступала в країні-агресора. Однак після 24 лютого вона засудила війну в Україні і припинила заробляти гроші в Росії.

DJ NASTIA: особисте життя

Відомо, що дівчина була одружена зі своїм колегою Dj Tapolsky. Вони були разом 11 років, у них є дочка Уляна. Після розриву з Тапольським Анастасія почала зустрічатися з нардепом Сергієм Лещенком. Через рік після знайомства вони одружилися. Однак і цей шлюб був приречений.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...