Більше не спілкуються: Софія Ротару оголосила Ірину Аллегрову своїм особистим ворогом

Українська співачка Софія Ротару не висловлюється про повномасштабне вторгнення Росії в Україну, але при цьому показує в своїх соцмережах всі жахи війни і дякує ЗСУ за відбиті атаки ворога, зазначають Патріоти України.

Тому, ймовірно, її зачіпає позиція деяких російських колег і їхня підтримка великої війни. Так, росЗМІ пишуть, що від Ротару дісталося Ірині Аллегровій, яка всіляко підтримує злочинний режим Кремля і диктатора Володимира Путіна.

"Вона (Ротару, - ред.) оголосила Ірину своїм особистим ворогом. Це все через "СВО". Вони стали по різні боки барикад", - сказав інсайдер. Він додав, що їхні стосунки остаточно завершилися після того, як путіністка Аллегрова відвідала поранених окупантів.

Що Ірина Аллегрова говорить про війну в Україні

Путіністка залишила РФ, але не перестала любити країну-терориста. Вона заявила, що підтримує кровожерну політику Кремля, а її від'їзд не говорить про підтримку України.

Також Аллегрова охоче співає про війну. Відомо, що нову пісню вона виконала на "Пісні року" і присвятила її окупантам, яких назвала "переможцями" і "героями".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...