Більше не впізнати! Жінці після кардинальної пластики порадили оформити новий паспорт

"Інша людина": жінці після кардинальної пластики порадили оформити новий паспорт

Турецькі хірурги зробили Кетрін пластику носа, підтяжку, корекцію підборіддя, а також видалили жир зі щік, передають Патріоти України.

Жінка, яку звуть Кетрін, зробила кардинальну пластичну операцію та низку інших косметичних процедур. Тепер їй радять оформити новий паспорт, щоб не мати проблем під час перетину кордону. Фото дивовижної трансформації клієнтки опублікувала в Instagram турецька клініка Este Istanbul.

Хірурги детально розповіли про всі зміни, зокрема вони зробили жінці пластику носа, підтяжку, корекцію підборіддя, а також видалили жир зі щік.

"Щоб надати Кетрін естетичного вигляду відповідно до принципу "золотого перетину", ми виконали кілька хірургічних процедур. Спочатку сформували лінію щелепи, щоб досягти V-подібного контуру, після цього зробили ревізійну ринопластику, аби вдосконалити структуру носа та гармонізувати його з рисами обличчя, далі провели операцію з омолодження під очима, щоб прибрати дефекти навколо очей. Ці комбіновані процедури зробили зовнішність нашої клієнтки природною та естетично збалансованою", — йдеться у дописі.

Опубліковані знімки швидко завірусились в інтернеті, зібравши 26 тисяч вподобань. Користувачі мережі не приховують своїх емоцій: "Їй потрібен новий паспорт і водійські права"; "Телефон, мабуть, більше не розблоковується"; "Не потрібно всіх цих пояснень, просто скажіть, що на фото дві різні жінки"; "Просто страшно… Тільки уявіть, як на це відреагує її чоловік. Інша людина в хаті".

Однак знайшлись і скептики, які розкритикували Кетрін за захопленням пластичною хірургією. "Чи можна знову мати нормальний вигляд? Невже всі мають бути як супермоделі, змінюючи себе на 100%? Якщо чесно мене подібні речі лякають до гикавки", — написав один з юзерів у коментарях.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...