Більше не впізнати! Зірка "Кривого дзеркала" схуднув на 50 кг і зробив пластику (фото)

Відомий російський гуморист, зірка "Кривого дзеркала" Олександр Морозов зробив пластичну операцію, передають Патріоти України.

Так, 47-річний артист екстремально схуднув на понад 50 кілограмів. Для цього знаменитість минулого року двічі лягав під ніж хірурга та видалив частину шлунку. Після операцій Олександр стрімко почав скидати зайву вагу.

Нещодавно Морозов наважився на пластичну операцію та зробив абдомінопластику – підтяжку живота. У фотоблогу зірка показав, який має вигляд. На світлині комік постав у спеціальному чорному бандажі в клініці. У коментарях фанати похвалили зірку та написали купу компліментів щодо його зовнішнього вигляду.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...