Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України.

Сьогодні Печерський районний суд розглядав клопотання щодо продовження обов'язків митрополиту УПЦ МП Павлу. За словами Ковальової, прокуратура клопотала про повне продовження обов'язків, однак суд задовільнив клопотання частково.

"Він продовжив йому обов'язки, за яких він не має права відлучатися з місця проживання, крім невідкладних випадків, проте не продовжив дію носити електронний засіб контролю", - розповіла Ковальова. Вона зауважила, що прокуратура ще не отримала повний текст ухвали, але вона оскарженню не підлягає.

Американку та українця арештували в США за допомогу КНДР - Reuters

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:01

Американська прокуратура оголосила про арешт американки, українця та низці громадян інших країн, які допомагали пов’язаним із Північною Кореєю ІТ-працівникам, що видавали себе за американців, отримати віддалену роботу в сотнях компаній США. Про це пові...

Начальник ТЦК у Каневі прийшов познайомитися з депутатами міськради й роздав їм повістки (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:30

У четвер, 16 травня, у Каневі начальник Другого відділу Черкаського ТЦК та СП підполковник Роман Богдан прийшов познайомитися з депутатами міської ради та вручив їм повістки. Про це повідомляє місцеве медіа, передають Патріоти України. Згодом відео із ...