"Більше ніколи не побачиш сина": У Польщі жорстоко вбили 5-річного хлопчика з Росії

У Польщі 20 липня знайдений мертвим 5-річний хлопчик із Росії, який більше тижня тому зник за дивних обставин. Труп дитини на трасі між Варшавою і Гродзиск-Мазовецьким виявили співробітники правоохоронних органів, повідомляють Патріоти України.

"Ми можемо з упевненістю стверджувати, що знайшли тіло п'ятирічного Давида", – цитують журналісти прес-секретаря коменданта варшавської поліції Маріуша Мрозека.

Як пояснив він, впізнати труп допоміг одяг, у якій хлопчика бачили востаннє. "Буде, звичайно, впізнання за участю сім'ї, будуть відповідні дії прокурора, однак ми вважаємо, що ймовірність досить висока, і ця інформація повинна бути передана", - додав поліцейський.

Відзначається, що Давид зник 10 липня. Він був із батьком, який ввечері забрав дитину та відвіз кудись на машині, відправивши дружині СМС: "Ти його більше ніколи не побачиш". До ночі вони не повернулися, і мати заявила в поліцію.

Незабаром тіло чоловіка було знайдено на залізничних шляхах. За версією слідства, він наклав на себе руки. Машину сім'ї вдалося виявити на стоянці в трьох кілометрах від місця, де помер батько Давида.

На пошуки дитини були кинуті всі сили польської поліції, використовувалися спеціально навчені собаки, вертоліт і безпілотники. До пошуків підключилися військові, пожежники та добровольці. При цьому повідомляється, що стосунки в родині останнім часом не складалися, чоловік і жінка жили окремо. У місцевій поліції зареєстровано заяву від дружини про побутове насильство.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...