Більше половини заражених не мають симптомів: Лікар зі Львова розповів про ситуацію із коронавірусом в регіоні

Багато носіїв інфекції не знають про це і виходять на вулицю, на ринки, спілкуються, йдуть до церкви і інфікують навколо себе нових людей.

На ранок 15 квітня у Львівській області офіційно підтверджено 152 випадки коронавірусної інфекції, за минулу добу виникло 16 нових хворих. Серед 152 інфікованих 98 - жителі Львова. Більше половини з них - не в лікарні, а на самоізоляції - у них немає клінічних ознак COVID-19: кашлю, задухи. Про це в ефірі радіо «Львівська хвиля» розповів глава міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб, передають Патріоти України.

За словами медика, в основному хворіють літні люди у віці від 60 років, але є і підтверджені випадки COVID-19 у молодшої групи населення - 40-45 років. На основі аналізу причин смертей, Зуб підтвердив, що 6 померлих від COVID-19 в області, в основному, люди похилого віку і люди з супутніми соматичними патологіями у вигляді хронічних захворювань легенів, цукрового діабету, серцевих захворювань.
Медик ще раз нагадав, що необхідно дотримуватися жорстких вимог карантину. Багато носіїв інфекції не знають про це і виходять на вулицю, на ринки, спілкуються, йдуть до церкви і інфікують навколо себе нових людей.
«Дуже важливо максимально залишатися вдома, просити літніх людей не виходити на вулицю, дотримуватися фізичної дистанції. Тільки карантин може призупинити цей патологічний ланцюжок передачі інфекції», - додав Зуб.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....