Горе скреп: Більшість жителів "Л/ДНР" вибере Україну, і річ не у патріотизмі, - Казанський

Жителі окупованої Росією території Донбасу вибрали б жити в Україні, тому що хочуть визначеності. Про це заявив у ефірі каналу "Україна 24" представник політичної підгрупи української делегації в Тристоронній контактній групі Денис Казанський. За його словами, річ не в патріотизмі, передають Патріоти України.

Казанський заявив, що відстежує в соцмережах настрої населення в ОРДЛО. "Я знаю, що люди там не сприймають "ЛНР" і "ДНР". Їм не подобається нинішня ситуація. Думаю, цим людям уже однаково – чи Україна, чи Росія, але щоб якась держава, де в них будуть банки, аеропорти. Вони хочуть визначеності. І якщо їх, умовно кажучи, Росія не забирає, а Росія їх не забирає, це вже зрозуміло й очевидно, то залишається варіант невеликий – або Україна, або ось це "бананове" незрозуміло що, вугільна недореспубліка", – сказав він.

І пояснив, чому буде зроблено вибір. "У такій ситуації, я впевнений, більшість людей там вибере Україну – не через якісь патріотичні інтереси, вони просто хочуть нормалізації свого життя. А там ми бачимо, що все розсипається. Там відбувається поступовий розпад економіки, тому що немає шансів вижити в такій ситуації", – резюмував Казанський.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...