Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом.

За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збирається боксувати ще приблизно три роки.

"Я продовжу займатися боксом. Можливо, ще близько трьох років. Моя мотивація для виступів - дисципліна, сім'я, вболівальники. Я ціную підтримку мого народу та українських солдатів.

Ми здатні на більше завдяки старанній роботі. Моя найбільша перемога ще попереду. Це станеться, коли моя душа буде доставлена в рай", - наводить слова Усика Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій Усика з Ф'юрі відбудеться 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...