Біс поплутав: У центрі Києва п'яний священик дебоширив (відео)

23 квітня в Києві на Подолі п'яний священик кидався на людей. Одну дівчину священик сильно штовхнув. А на питання людей "з якої він церкви" показав середній палець, повідомляє "Сьогодні" із посиланням на очевидців події, зазначають Патріоти України.

Раніше, вранці, батюшку бачили в "Сільпо" на Контрактовій площі. Він сидів як бездомний в тепловому тамбурі між дверима супермаркету.

Патрульній забрали чоловіка до відділку для складання протоколу за розпивання алкогольних напоїв у громадському місці. З'ясувалося, що порушник з Сумської області. Що він робить в Києві поки невідомо.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...