Біситися з жиру можна і так: Дружина Медведчука "подалася" в жебрачки (відео)

Дружина підозрюваного у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко переодягнулася в жебрачку. Це показала у своєму кіно "Паломница", зазначають Патріоти України.

Літньою жебрачкою стала за допомогою гриму, перуки і накладних зубів.

"Ніхто не повинен жити на вулиці. Ніхто не повинен просити милостиню. Взагалі ніхто. Не повинно бути бізнесу на милостині", - розказує за кадром дружина Медведчука.

Торік у лютому президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність телеканалів "112", NewsOne і ZIK, пов'язаних із нардепом від ОПЗЖ Тарасом Козаком. Також РНБО запровадила санкції проти соратника Козака Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...