Битою по голові: На Одещині по-звірячому вбили педагога, главу товариства Червоного Хреста

Звіряче вбивство сталося в селищі міського типу Тарутине на півдні Одеської області. Там, в приміщенні недіючої бібліотеки на Широкій вулиці, на підлозі виявили тіло жінки, повідомляють Патріоти України.

З'ясувати особу вбитої було неважко: Аллу Кубякіну знають не тільки в селищі, а й в усі Тарутинському районі. Після закінчення Одеського держуніверситету імені Мечникова Алла Миколаївна 35 років пропрацювала вчителем німецької мови. У 2010 році вона очолила районну організацію Товариства Червоного Хреста України, вела ряд гуманітарних проектів.
«Алла Миколаївна - мудра людина і жінка з величезним добрим серцем. Саме такою вона запам'ятається колегам на все життя. Вона також була молодшою медичною сестрою патронажної служби милосердя нашого суспільства», - повідомили в Одеській обласній організації товариства Червоного Хреста України. Жителі селища відгукуються про загиблу з великою теплотою.

У регіональному главку Нацполіції підтвердили, що в смт Тарутине виявили мертвою 66-річну Аллу Кубякіну. «Невідомі нанесли потерпілій кілька ударів по голові якимось предметом», - повідомив співробітник поліції. (За наявною інформацією, це була, найімовірніше, дерев'яна біта.) Мотиви злочину поки не ясні.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...