Бюджет для підтримування штанів: Притула різко розкритикував фінансування ЗСУ (відео)

Шоумен Сергій Притула назвав найбільшою проблемою української армії - гроші. Він сам ще з початку війни на Донбасі займається волонтерством та допомагає військовим фінансово, адже, як зазначив Притула, у держбюджеті просто немає достатньо грошей для Збройних сил України, передають Патріоти України.

Притула в інтерв'ю програмі "11 запитань" зауважив, що за останні роки в Державному бюджеті нібито стало більше грошей. Однак цього для ЗСУ все одно надто мало.

"Це не бюджет розвитку, це бюджет "підтримання штанів" та зарплатного фонду. Для того, щоб відбулися якісь комплексні зрушення – треба дуже багато грошей", – пояснив Притула.

Він запевнив, що Україна не зможе самостійно розв'язати цю проблему. "Дуже добре, що знаходять партнерів, які забезпечують нас навіть катерами для москітного флоту", – сказав телеведучий.

За його словами, якщо Україні дали катер, то це не означає, що вже нічого не треба робити. Насправді державі ще необхідно:

  • відправити команду на навчання;
  • заплатити за транспортування;
  • зробити ремонт та технічне переоснащення.

"Утримання цього теж дорого коштує", – наголосив Притула.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...