Бюрократія "по-зеленому": Українка поскаржилася на хамську поведінку "нових держслужбовців"

Під час посадки на рейс стався скандал, в результаті чого співробітник ДБР зі своєю супутницею пройшов позачергово.

У п'ятницю, 3 січня, в київському аеропорту «Жуляни» під час зміни рейсу авіакомпанії «Ернест» в Мілан, на посадку був поданий літак з меншою кількістю місць і частина пасажирів з квитками змушена було очікувати наступний борт, щоб вилетіти в Італію. Протягом посадки на рейс стався скандал, під час якого по-хамськи повівся співробітник ДБР зі своєю супутницею. Про ситуацію в київському аеропорту в соцмережі написала користувач з ніком Victoria La, передають Патріоти України.
Дівчина повідомила, що в новий літак спочатку пропустили пасажирів з дітьми та тих, у кого були заброньовані конкретні місця. Потім в порядку живої черги стали запрошувати людей на вільні місця. «Я разом з італійцями, які також чекають, стоїмо в живій черзі. Закривається посадка - 6 осіб не з'являються і я перша в живій черзі. У мене вже взяли паспорт на видачу місця в літаку», - пише Вікторія.
В цей час на посадку прийшов слідчий ДБР Києва. Після того, як він дізнався про ситуацію з рейсом, став дзвонити комусь із ДБР, по-хамськи перемовлятися з людьми, що стоять в черзі. В результаті працівники аеропорту після чийогось дзвінка взяли у слідчого і його супутниці паспорти і посадили на рейс.
«Коли я побачила цього слідчого на посадці і намагалася йому пояснити, що так негарно робити, він почав хамити, в грубому тоні мені відповідати в присутності інших пасажирів і говорити, що нібито він прийшов на рейс раніше. А дружина / дівчина взагалі мені сказала "дівчина, закрийте рота". Звичайно, вони знають, що за дзвінком з ДБР можна вирішити все, навіть поїхати у відпустку і сісти в літак позачергово. Звичайно, я залишилася в Києві в очікуванні рейсу, який буде, можливо, сьогодні ввечері, а можливо 6 січня з іншими італійцями, які також були здивовані: яким чином ця пара потрапила на рейс, якщо вони прийшли пізніше», - обурюється дівчина.
«Ми будуємо правову державу, створюємо нові правоохоронні органи, реформуємо старі органи і я десь в душі ще вірю, що ми до чогось все-таки прийдемо і щось змінимо на краще. Однак, в один момент всі мої надії розбиваються, коли я бачу, що хамські нові держслужбовці, які нібито пройшли всі співбесіди за новими правилами, працюють в правоохоронних органах», - зазначає українка.


У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...