Бізнес чоловіка не працює через війну: Камалія поскаржилася на фінансову скруту

Українська виконавиця Камалія поскаржилася на фінансову скруту в її родині, передають Патріоти України.

Зокрема, від початку повномасштабної війни бізнес чоловіка артистки припинив працював на повну потужність. Як зізнався пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, заробітку майже немає.

"Вважайте, що бізнесу практично нема. Всі офісні центри порожні, заводи працюють на 30-40% потужності. І воно не працюватиме, поки війна не закінчиться", - розповів чоловік Камалії у програмі ЖВЛ.

Сама ж співачка зізналася, що нині доводиться економити. Бізнес чоловіка майже не працює, і вона не має заробітку. Всі концерти, які зірка дає, - благодійні.

"Доводиться економити. Ми не ходимо так зараз часто до якихось ресторанів дорогих... Нема настрою, нерадісно. Чоловіку тяжко, і в мене зараз нема комерційних концертів, тільки благодійні, все йде до фонду, все йде на допомогу. Тому зараз не до розкоші", - відверто розповіла артистка.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...