Бізнесмени влаштували бунт біля Кабміну в Києві, почалися сутички з поліцією (фото, відео)

Під Кабміном вранці в середу, 29 квітня, почалася акція протесту підприємців. Вони вимагають скасувати карантин із 1 травня. Про це повідомив Telegram-канал сайту "Страна", передають Патріоти України.

"Вулиця Грушевського перекрита транспортом протестувальників, які вступили в сутичку з поліцією", – йдеться в повідомленні. Сьогодні відбудеться чергове засідання уряду, на якому мають розглянути питання карантину.

Поліцейські вимагають від людей покинути проїжджу частину. Підприємці зі свого боку нагадують про те, що прийшли захищати свої права.

Протестувальники заявляють, що карантин повинен бути для всіх. "Епіцентр" працює, "Рошен", "МакДональдз" працюють, не працює тільки малий бізнес. Якщо карантин, то для всіх", – цитує видання слова одного з учасників мітингу, власника кав'ярень Ельдара.

Приблизно о 9:30 поліція спробувала розігнати людей. У підсумку вони звільнили проїжджу частину для руху транспорту.

Представники малого та середнього бізнесу обурені тим, що їм не дають працювати й утримувати сім'ї. Тоді як іншим держава навіть на карантині дає таку можливість.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...