"Был очень счастлив": Терорист "ДНР" зізнався, як Захарченко відчував ейфорію під час побиття прихильників України (відео)

Учасник терористичного формування "ДНР" Олександр Матюшин зізнався, що він разом із колишнім ватажком Олександром Захарченком бив прихильників України. При цьому той відчував ейфорію. Уривок з інтерв'ю у Twitter опублікував журналіст Денис Казанський. Він уточнив, що йдеться про події в Донецьку 28 квітня 2014 року, передають Патріоти України.

Матюшин сказав, що це відбувалося в районі регіонального спортивного комплексу "Олімпійський". Також він розсміявся, розповідаючи про побиття прихильників єдиної України. "(Захарченко) був веселий, радісний, наповнений ейфорією, атмосфера якого передавалася майже всім людям", – сказав терорист.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...