"Был такой, который убил 56 человек": Намісник Києво-Печерської Лаври розповів кумі Путіна, що відпускав гріхи Онопрієнку і не зупинив маніяка

Намісник Києво-Печерської лаври Павло, в народі відомий як "Паша-Мерседес", зробив гучне зізнання дружині Віктора Медведчука - Оксані Марченко. За словами Павла, він відпускав гріхи маніякові Онопрієнку до того, як його затримали, передають Патріоти України.

Павло не здав його міліції, тому що вважав, що хотів привести маніяка до покаяння. Після цього Онопрієнко продовжував вбивати людей. Таку історію Павло розповів під час інтерв'ю Оксані Марченко - дружині Медведчука, на яку недавно були накладені санкції. Розповідь увійшла до фільму "Паломница".
Намісник Лаври вирішив згадати моменти власного життя, які він найбільше запам'ятав. "Був такий чоловік, який убив 56 осіб. Він уже помер. Він прийшов до мене на сповідь до церкви в Нововолинську і каже: "Я вбив". Я кажу: "Ну, усвідом". Він: "заяви на мене, йди в міліцію". Я кажу: "Я не дільничний, щоб заявляти на вас. Моя мета - привести вас до покаяння", - відповів Павло маніякові.
Він також додав, що порадив Онопрієнку не робити більше нікому зла, тому що його все-таки зловить міліція. Ім'я Анатолія Онопрієнка намісник не називав, але під час цієї розповіді у фільмі показують обличчя серійного вбивці. Також Павло зазначив, що Онопрієнко під час допитів згадував ім'я священика.
І коли він тягнув 25-річну дівчину за будинок, тримаючи ніж біля шиї, і коли його взяли, він сказав на суді: "Павло говорив, що якщо я здійсню ще вбивства, то потраплю у тюрму. Ось це мені в житті запам'яталося", - розповів Павло .

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...