"Благодаря вам моя страна существует": Українців приємно вразив вчинок маршрутника

Ми вже звикли вважати водіїв маршруток якимось особливим "втіленням зла". На щастя, це не завжди так.

У мережі висловили своє захоплення діями водія маршрутки «Бердичів - Київ», який відмовився брати гроші з військового, який сів в автобус, передають Патріоти України.

«Маршрутка «Бердичев — Киев». Когда до столицы оставалось 10 километров, автобус остановил мужчина в военной форме. Вошел, протянут деньги водителю. «Хотите разменять?» — спросил тот. «Нет, заплатить за проезд», — сказал военный, на что водитель ответил: «Благодаря вам моя страна существует. Спасибо. Заберите деньги, садитесь», — пише користувач соцмережі "Фейсбук" Євген Клімакін.

У коментарях до його посту українці хвалили водія і говорили, що непогано було б, щоб таких людей було більше. Адже в Україні дуже часто трапляються випадки, коли в маршрутках по-іншому ставляться до військових і людей з посвідченнями учасників бойових дій.


На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...