Благодійність має бути гарною: Нікітюк у Монако красувалася у сукні із глибоким декольте та пікантним розрізом (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк побувала в Монако. Там вона відвідала благодійний вечір тенісистки Еліни Світоліної. Еліна разом з іншими відомими українцями збирає гроші на допомогу Україні. Уточнюється, що зібрані в ході заходу кошти будуть спрямовані на закупівлю генераторів для лікарень, інформують Патріоти України.

У Instagram-блозі Леся Нікітюк запаморочила голову спокусливою чорною сукнею з відвертим декольте і вирізом. Ось що вона написала: "Українські дизайнери найкращі. Відчуваю, що сьогодні ця сукня теж братиме участь у благодійному аукціоні. Про сам вечір і суму зібраних коштів, які підуть на допомогу Україні, розповім пізніше. Біжу підтримати подругу Еліну Світоліну, яка все це організувала".

Пізніше телеведуча додала, що їм вдалося зібрати 170 тисяч євро. Нікітюк також оприлюднила фото з Еліною та її чоловіком, французьким тенісистом Гаелем Монфісом.


У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...