Блакитні ридання моря: Біля Китаю у воді виявили дивне природне явище

На острові Пінтань у Східно-Китайському морі очевидці і вчені вкотре зафіксували вкрай незвичайне явище природи - щоночі світяться таємничим блакитним кольором. Про це пише портал Bild, Тихий океан "нібито плаче блакитними сльозами", передають Патріоти України.

Одні вчені вважають, що світло виходить від крихітного звичайного планктону, який таким чином відлякує хижаків. За іншою версією, він викликаний цвітінням вже фітопланктону (крихітних мікроорганізмів з природною можливістю випромінювати світло).

Як кажуть вчені, найчастіше таке природне явище фіксується саме в Східно-Китайському морі. Для цього необхідно особливе поєднання погодних умов і температури води.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...