Блекаут по-запорізьки, або Відчути себе як у Криму: На українському курорті стався вибух з пожежею, люди подумали про вторгнення росіян (фото, відео)

У курортному місті Приморськ Запорізької області прогримів вибух, в результаті якого загорілася електропідстанція, зазначають Патріоти України. З цієї причини практично все місто залишилося без електроенергії.

За даними очевидців подій, пожежа охопила дуже велику територію. Жителі міста кажуть, що в об'єкт влучила блискавка.

Електрики також немає в місцеве лікарні. Люди, які чули вибух, спершу подумали, що почалася війна і писали, що їм дуже страшно.

На своїй сторінці в Facebook народний депутат Павло Мельник написав, що виїжджає з Києва і перериває засідання свого комітету. В обласному центрі керівництво регіону буде вирішувати катастрофічну ситуацію і робити все, щоб повернути в місто електроенергію.


В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...