"Было лучше, мы уже сами готовы вернуть Украину": Шахтарі "ЛНР" нарешті прозріли, - Казанський

Шкода, що гірники не розуміли очевидного відразу.

Український журналіст і блогер Денис Казанський розповів, як змінилося ставлення шахтарів "ЛНР" до Росії і її проектів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Дениса Казанського в Twitter.

Казанський звернув увагу на пост, який підтверджує бажання шахтарів ОРДЛО відмовитися від "русского мира". "Шахтарям ОРДЛО більше не подобається" русскій мір ", - написав Казанський, зазначивши, що шкодує про те, що пройшло багато часу і принесено безліч жертв для "розуміння очевидного".

Журналіст опублікував повідомлення "Шахти Никанор-Нова", оприлюднене в Мережі. У повідомленні представники шахти розповідають про так звану реорганізацію, яка нібито "дозволить підвищити економічний потенціал вугільної галузі "ЛНР". Через цю саму реорганізацію гірникам вже протягом півроку не виплачують зарплати, пояснюючи це тим, що "добре для майбутнього вугільної промисловості та залізничної інфраструктури". "Так, не думав, що це скажу, але якось при Україні жилося краще. І тих, хто буде ганьбити мене в коментарях про те, що "І їдь в свою Укропію", я вам відповім, більшість би не просто виїхало туди, а вже самі готові повернути все як було", - написав один з шахтарів "ЛНР".


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...