Блохін висловився щодо прощання Мілевського під пісню "Виват, король", котру написали під його останній матч, як гравця "Динамо"

Легендарний форвард київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував прощання Артема Мілевського з уболівальниками у перерві матчу біло-синіх із "Дніпром-1".

Артем Мілевський зробив коло пошани під пісню "Виват, король!" і потиснув руки десяткам уболівальників на трибунах НСК "Олімпійський", зазначають Патріоти України.

"Що тут говорити? Ну попрощався - добре, молодець. Те, що під пісню" Виват, король! "- так її зараз всюди вмикають, чого про це зайвий раз говорити? Артему бажаю успіхів. Збирається провести прощальний матч? Це чудово", - коротко резюмував Олег Володимирович.

Пісня "Виват, король!" у виконанні Тамари Гвердцителі вперше прозвучала у червні 1989-го під час прощального матчу Олега Блохіна на Республіканському стадіоні в Києві.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...