Blue Origin Джефа Безоса втретє здійснює туристичний політ на орбіту Землі (відеотрансляція)

Американська компанія Blue Origin, яка належить підприємцю Джефу Безосу, здійснить сьогодні третій туристичний політ. Запуск ракети New Shepard запланований на 16:45 за київським часом, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Blue Origin.

Запуск ракети відбудеться зі стартового майданчика Corn Ranch біля міста Ван-Хорн, що розташована на заході штату Техас.

В рамках попередніх туристичних польотів, до складу екіпажу входили четверо людей, втім цього разу їх кількість збільшили.

Хто цього разу полетить до орбіти:

  • ведучий телевізійного шоу Good Morning America Майкл Страхан;
  • донька першого американця, який здійснив суборбітальний політ Алана Шепарда - Лора Шепард Чарлі;
  • філантроп Ділан Тейлор;
  • інвестор Еван Дік;
  • підприємець Лейн Бесс;
  • син Бесса - Кемерон Бесс.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...