Блискавка вбила двох людей на пляжі: Жахливий момент потрапив на відео

У Мексиці на пляжі Маруата, що в Мічоакані, блискавка вбила двох людей. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

На відеозаписі, яке з'явилося в Мережі, видно, як туристка на ім'я Ельвія де Хесус виходить з води і раптом у неї вдаряє блискавка. За мить постраждав чоловік Фелікс Андрес, який здавав в оренду гамаки.

33-річну Ельвію оголосили мертвою на місці події, а Фелікса було доставлено до лікарні, де він помер.

Муніципальна влада Аквіли заявила, що де Хесус йшла слідом за своїм 34-річним чоловіком Роберто. Йому вдалося сховатися під навісом від бурі, що насувалася.

Чоловік провів серцево-легеневу реанімацію дружині, а парамедики та офіцери прибули, щоб надати допомогу, перш ніж оголосити її мертвою.

Зазначимо, імовірність того, що в людину вдарить блискавка, становить менше 1 на мільйон. За різними оцінками, помирає від 5% до 30% уражених. Шанси на виживання значно підвищуються, якщо поряд перебуває людина, яка вміє робити штучне дихання і непрямий масаж серця.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...