Блискавка вбила маму двох дітей на пляжі: Жахливий момент потрапив на відео

34-річна Фройланіс Майрет Рівас Роман, мати двох дітей, приїхала разом з сім’єю на один з колумбійських пляжів. Однак додому жінка не повернулася, ставши жертвою природного явища, передають Патріоти України.

Громадянка Венесуели загинула від удару блискавки, повідомляє Daily Mail. Момент зафіксувала одна з камер спостереження.

На ролику зображено, як жінка стоїть вздовж узбережжя перед тим, як у неї раптово потрапляє смуга світла. Турист, що проходив поруч, теж був уражений блискавкою, але зміг вижити.

За даними влади, Фройланіс померла від серцево-дихальної зупинки, що сталася через удар. У колумбійки лишилися син і донька, фотографіями яких вона регулярно ділилася на своїй сторінці у соцмережах.

Згідно з даними Центру з контролю та профілактики захворювань, шанси бути враженими блискавкою становлять один до мільйона, однак майже 90 відсотків жертв виживають.

У Колумбії, через географічні умови держави, чимало громадян гинуть у таких випадках. За інформацією Індустріального університету Сантандера, велика кількість гір і відкритих рівнин країни робить її схильною до електричних розрядів.

Університет заявив: "Це означає, що Колумбія є регіоном з найвищою активністю блискавок у світі, що збільшує кількість смертей і травм через це явище, особливо в сільській місцевості".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...