Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

Жінку ледь не звільнили після того, як її близнючка таємно ходила замість неї на роботу. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На листа від боса не довелося чекати довго.

У ньому йшлося: "Дозвольте мені пояснити, що ваше рішення підмінити себе сестрою-близнючкою під час безтурботної відпустки після того, як ваша заява на відпустку була відхилена, є абсолютно неприйнятним. Це ляпас вашим колегам, які дотримуються правил, і компанії, яка покладає на вас відповідальність. Мені не потрібно нагадувати про важливість професійної поведінки як на робочому місці, так і за його межами. Ваша поведінка не лише погано відображає вас самих, але й псує нашу репутацію. Ваше нехтування протоколом та етикетом відверто шокує і не буде терпимим".

Менеджер, ім’я якого "Джон", зажадав вибачень, "негайного пояснення" своєї поведінки і "плану дій" для виправлення ситуації. Завершуючи свій лист, він рішуче попередив: "Будь-яка подальша неправомірна поведінка матиме серйозні наслідки, включно з можливими дисциплінарними стягненнями".


Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...