Бо голосно гавкав: Росіянин побився зі співмешканкою та зарізав її собаку (фото)

В Ленінградській області Росії звичайна побутова сварка між хлопцем та дівчиною закінчилася вбивством собаки. Про це інформує телеграм-канал "Mash на Мойке", передають Патріоти України.

Напередодні Іван та Маша (ім’я дівчини змінене) із селища Новогорєлове дуже посварилися і справа дійшла аж до бійки: хлопець почав бити дівчину. За інцидентом стежив собака, якого свого часу взяли з притулку, і він почав гучно гавкати.

Тоді Іван схопив зі столу ніж і декілька разів ударив тварину. Потім тіло собаки він запхав до мішка та виніс на балкон. Дівчина не звернулася до поліції з заявою про інцидент, але розповіла про все своєму знайомому. Після цього з Машею зник зв'язок, і тоді знайомий дівчини повідомив про ситуацію правоохоронцям.

Івана забрали до поліцейського відділу. Поки що щодо нього складено протокол про адміністративне порушення, а після експертизи на нього може чекати кримінальна справа. Хлопець раніше вже був судимий за погрозу вбивством.

Автори повідомлення звернули увагу на цікаву деталь: судячи з соцмереж, пара дуже любить ретро-відеогру Postal, яку неодноразово звинувачували у надмірній жорстокості.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...