"Бо я в рот *бала Україну вашу": Місцева жителька закликала "відділити Закарпаття" (відео)

Українка публічно запропонувала "відділити Закарпаття від України", а воїнів із регіону повернути з фронту, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Реальна війна", про це жінка заявила в обурливому відеозверненні, відповідаючи на критику українців. "Дуже мені гарно ці українці пишуть, мовляв: "Ти зростала на українських піснях, чому ти українською не говориш?". Гарне питання, я відповіла б, але маю дуже прекрасну і довгу відповідь: бо я в рот *бала Україну вашу. Знаєте чому? Бо мені Україна, крім українського паспорта, не дала нічого", - заявила опальна жінка.

Вона заявила, що в рідному Закарпатті не може знайти роботи, а всі заводи та фабрики побудували нібито іноземці. Тому закарпатці їдуть на роботу в Чехію. Після запального спічу українка заявила, що Закарпаття взагалі треба "відділити від України". Задля цього вона пропонує створити петицію.

"Складаємо, нах*й, петицію й*бану і відділяємо Закарпаття від України. А закарпатських хлопців з фронту повертаємо додому. Тоді я хочу бачити, хто буде на цій війни себе роз'*обувати", - заявила українка.

На останок жінка заявила, що "ніхто не скаржився за чехо-словаків", а "погано стало, коли ми пішли під Україну".

Як зазначає канал, СБУ інформацією про цю "ініціаторку відділення Закарпаття" вже володіє. "Тож тут два варіанти - або її "лагідно українізують", або згідно закону за сепаратизм та заклики до повалення державного устрою їй загрожує від 5 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

"Був у нас солдат-контрактник, відірвало обидві ноги поки ми його несли": Українські військові розповіли про неймовірні порятунки поранених з поля бою

середа, 24 квітень 2024, 7:30

Військові евакуаційної групи бригади "Спартан" Національної гвардії долають десятки кілометрів пішки, аби з-під ворожого вогню врятувати побратимів з поля бою. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Кіри Овес, передають Патріоти України. Наразі "с...

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...