"Бо їм бракує мужності": У Росії жіночий коуч розповів, як зробити з чоловіка "тестостеронову машину"

Російський жіночий коуч і психолог Павло Раков на семінарі в Пермі розкрив таємницю, що аби зробити з чоловіка тестостеронову машину, треба здати його до військкомату і відправити на війну проти України. Про це свідчить уривок з виступу Ракова на семінарі, опублікований у Мережі, передають Патріоти України.

Логіка жіночого коуча полягає в тому, що російським чоловікам на сьогодні бракує гормону мужності. Всі вони хочуть лише викладати фото в соцмережі і нічого не робити. В такому разі Раков радить російським жінкам відправляти коханих на "СВО" та допомагати військкоматам у пошуках ухилянтів.

"Всіх до військкомату, зрозуміло? Якщо він не хоче йти до військкомату, самі сходіть і скажіть: "Я знаю, де чоловік живе". Просто так і скажіть. Адресу скажіть, куди він ходить, де працює. Зрозуміло? Він повинен бути чимось корисний суспільству і тоді він зможе потім чимось забезпечувати вас. Тому що це – головна функція. Просто в багатьох збій програми, забули. І тоді батьківщина буде міцною. Тоді взагалі все буде чудово", – розповів у своєму виступі психолог.

А якщо чоловік загине на війні, то на думку Ракова, це не так страшно. Адже в такому разі жінка отримає фінансову компенсацію. Головне, зауважує коуч, – витратити гроші не на одяг, а на пам'ятник для коханого.

Відвідувачки семінару відреагували на виступ Ракова оплесками. Як зазначає телеграм-канал Mash, при цьому сам коуч продає квитки по свої виступи по 13 тис. руб. (близька 6,5 тис. грн) та обирає затишні зали замість окопів.


Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...