Бо не встигли продати: В Одесі продавці облили соляркою тисячі хвойних дерев

В Одесі продавці облили соляркою тисячі хвойних дерев, які не змогли продати до Нового року. Про це журналістів повідомили у Суворовській райадміністрації Одеської міської ради, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що комунальники прибрали понад 2,5 тис. кинутих ялинок та сосен з вулиць Бочарова, Висоцького, Заболотного, Марсельської та Семена Палія.

В Одесі з 1 січня використані новорічні ялинки мінятимуть на солодощі "Всі дерева вивезені на смітник, оскільки використовувати їх на корм тваринам не можна. Перед тим як кинути ялинки, продавці облили їх соляркою. Важко пояснити такі дії, але очевидно керувалися метою – щоб дерева не дісталися нікому", - розповіли у райадміністрації.

Для збирання дерев були задіяні сміттєвози, трактори, вантажні машини. Чи облито горючою речовиною кинуті ялинки та сосни в інших районах Одеси, поки не відомо.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...