"Бо підписувати міждержавні угоди Вам, а хоронити своїх друзів і рідних - нам": Косів звернувся до Зеленського з приводу "формули Штайнмаєра"

Депутати Косівської міськради нагадують Зеленському, що жодні підписані угоди Російською Федерацією не виконувались, чи це стосується Будапештського меморандуму, чи Договору про дружбу, співробітництво і партнерство.

На позачерговій сесії Косівська міська рада звернулася до президента Володимира Зеленського щодо ситуації навколо "формули Штайнмаєра". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на франківське видання "Курс".

"Ми прекрасно усвідомлюємо, що питання зовнішньої політики знаходяться поза компетенцією органів місцевого самоврядування, однак вважаємо, що маємо моральне право звертатись до того, від кого залежать ці питання. Бо підписувати міждержавні угоди Вам, а в разі невірного рішення збирати волонтерську допомогу, хоронити своїх друзів і рідних - нам", - йдеться у зверненні.

Депутати Косівської міськради нагадують Зеленському, що жодні підписані угоди Російською Федерацією не виконувались, чи це стосується Будапештського меморандуму, чи Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією.

"Як тільки Російській Федерації стає вигідно, вона одразу нахабно й цинічно порушує всі попередні домовленості. Ще в XIX столітті людина, завдяки якій утворилась Німецька держава - Отто фон Бісмарк, сказав: "Договір із Росією не вартий того паперу, на якому написаний". Як бачимо, з того часу нічого не змінилось, і нам не зрозумілий оптимізм тих, хто вважає, що щось раптом зміниться.

Також нам не зрозуміле прагнення умиротворити агресора, адже, як показує історичний досвід, це дає прямо протилежний ефект. Достатньо згадати Мюнхенську угоду, якою держави Західної Європи пробували умиротворити Гітлера шляхом територіальних поступок. Те, що відбулось потім - Друга світова Війна, 70 млн жертв, Холокост, - відомо кожному. На наше тверде переконання, зупинити агресію Російської Федерації можна не переговорами, не спробами умиротворення, а тільки шляхом швидкого розвитку Української Держави, підвищення боєздатності армії, створенням ефективної територіальної оборони. Бо як каже давня мудрість - "Хочеш миру - готуйся до війни", - переконують президента косівські обранці.

Вони застерігають Зеленського від "суперечливих і неправильних кроків", які можуть призвести до розколу суспільства, чим негайно скористається агресор. "Тому просимо Вас добре зважити всі майбутні рішення, адже від цього залежить доля всіх нас і доля Української Держави", - підсумовують у зверненні.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...