Бо вимагали вдягнути маску: У Маріуполі чоловік із сокирою влаштував погром у супермаркеті (відео 12+)

У Маріуполі стався озброєний напад на супермаркет АТБ на проспекті Нахімова. Як свідчить відео з соцмереж, актикарантинний «перфоманс» 22 квітня влаштував місцевий житель, який увірвався в магазин з сокирою і почав трощити все на своєму шляху, зазначають Патріоти України.

При цьому хуліган кричав, що робить це з помсти за дружину, яку хтось із співробітників магазина нібито вдарив через відсутність у неї захисної маски. Найбільше від дій дебошира постраждали каси і полки з сигаретами. Люди з переляку тікали від агресивного чоловіка з сокирою.

Поліція негайно встановила особу агресора і готує йому підозру. Telegram-канал Оперативний УКР уточнив, що магазин разніс такий собі Йосип Л., якого свого свого часу вже притягували до відповідальності за відсутність маски в іншому супермаркеті. Після обшуків в будинку хулігана він був затриманий. Йому інкримінують хуліганські дії. За це загрожує від 3 до 7 років, повідомляє PavlovskyNews.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...