Бо зупинив автівку: На Волині чоловік напав на поліцейського з металевою трубою

У селі Мовчанів, що на Волині, затримали 57-річного чоловіка, який накинувся на поліцейських. Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України.

Що відомо про інцидент

Подія трапилася напередодні, 20 травня, у селі Мовчанів Володимирського району, коли під час превентивного відпрацювання поліцейські зупинили автомобіль Opel Vivaro під керуванням 32-річного водія.

Чоловік вдарив поліцейського металевою трубою

"Під час перевірки документів 57-річний пасажир цього ж авто розпочав нецензурно виражатися в бік працівників поліції, а після зауваження металевою трубою завдав удару одному із працівників поліції. Окрім того, порушник під час затримання погрожував працівникам поліції фізичною розправою, навмисне пошкодив формений одяг та спричинив тілесні ушкодження правоохоронцям", - йдеться у повідомленні.

Триває слідство

Зловмисника затримали. Правооохоронці внесли до ЄРДР відомості за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство.

Справжні "улюблені": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...

Не все так погано? У Міненерго розповіли, що буде з відключеннями світла на вихідних

п’ятниця, 28 червень 2024, 20:55

Ситуація з енергопостачанням в Україні залишається складною, але цими вихідними можуть обійтися без відключень світла. Про це в ефірі телемарафону заявила заступниця міністра енергетики Світлана Грінчук, передають Патріоти України. "Традиційно на вихід...