"Бог послав мені жіночку": Пасажир у потязі "Укрзалізниці" домагався жінки, провідник... порадив "звикати"

У потязі "Київ - Львів" стався неприємний інцидент - пасажир одного з вагонів почав робити сексуальні натяки жінці, яка їхала з ним в одному купе. Усі прохання постраждалої надати їй інше місце, зважаючи на непередбачувані обставини, провідник проігнорував і додав, щоб вона до такого "звикала". Про інцидент у соцмережах повідомила сама пасажирка Євгенія Краплюк, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що 8 червня зайшла в потяг, який вирушав до Києва. У купе перебував тільки один літній чоловік, який, прокинувшись, одразу почав робити їй непристойні натяки. "Він прокидається і говорить: "О, бог послав мені жіночку. Можна вас поцілувати?" - згадує постраждала.

Сам пасажир стверджував, що він, мовляв, "кіборг" і "полковник у відставці", і що йому такі речі вже дозволено. "Потім, коли він вже ходив і розбудив весь вагон, він сказав: "А що мені треба було робити? Я прокинувся, а вона лежить як розщепенка, напевно в очереті народилася", - додала Євгенія.

Пасажирку прихистили троє жінок з сусіднього купе. Євгенія викликала провідника, щоби він дозволив їй пересісти на інше місце, але той їй відмовив, аргументуючи тим, що усі місця, мовляв, вже розкупили.

"А потім він (провідник - ред.) до нас зайшов в купе і сказав: "Взагалі-то звикайте, скоро таких кіборгів з війни повернеться дуже багато, в них у всіх з "кукухою" буде не все гаразд, і такі ситуації будуть траплятися на кожному кроці", - поскаржилась жінка.

Окремо Євгенія зауважила, що її кривдник попри чималу відстань пройденого потягом шляху був без речей. Стверджується, що пасажира вже опізнали львів'яни - він, за їхніми словами, поводиться неадекватно. В "Укрзалізниці" Євгенії відповіли, що проводять службове розслідування.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...