Бог та природа "висловилися" відверто: В Одесі через удар блискавки спалахнула церква УПЦ МП

В Одесі через удар блискавки спалахнула церква Свято-Іверського чоловічого монастиря, який належить Української православної церкви (УПЦ МП), яку заборонили в Україні через зв’язки з РФ, інформують Патріоти України.

"Сьогодні зранку по вулиці Небесної сотні, виникло загоряння купола храму чоловічого монастиря", - повідомили у регіональному главку ДСНС.

Йдеться, що складність гасіння пожежі полягала в відсутності шляхів підʼїзду для великогабаритного пожежного транспорту. Однак вогнеборцям вдалося встановили автоколінчатий підіймач, з якого швидко ліквідувати пожежу на площі 20 кв. м, та запобігти розповсюдженню вогню на всю будівлю. "Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Ймовірна причина пожежі - влучання блискавки", - розповіли рятувальники.

Для гасіння пожежі залучалося майже півсотні вогнеборців. У соціальних мережах очевидці події пишуть, що сталося займання у Свято-Іверському чоловічому монастирі, який належить Одеської єпархії Української православної церкви (УПЦ МП). Люди кажуть, що бачили, як у купол церкви сьогодні вранці влучила блискавка.

Люди по різному реагують на подію - в основному радіють, що обійшлося без жертв, а один з користувачів запитав: "Це якийсь знак?".

Якою буде погода у вересні: Синоптики дали прогноз на перший місяць осені в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:59

У вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 15-20 градусів (в Карпатах 13-14 градусів), що на 2 градусів вище за норму, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прог...

Вийде на новий рівень: Банкір спрогнозував, як може зрости курс долара у вересні в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:38

Вересень може стати кульмінаційним у процесі курсоутворення 2024 року. Курс долара на готівковому ринку може перевищити рівень 42 гривні. Про це в коментарі РБК-Україна сказав Тарас Лєсовий, начальник департаменту казначейства Глобус Банку, передають П...